Απάντηση Σταθάκη στον πρόεδρο της ΝΔ για το «πόθεν έσχες»
Διευκρινίσεις για το «πόθεν έσχες» του έδωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Σταθάκης, με αφορμή τα όσα είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διευκρινίσεις για το «πόθεν έσχες» του έδωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Σταθάκης, με αφορμή τα όσα είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Υπενθυμίζω ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες έχει ελέγξει διεξοδικά τις δηλώσεις μου για τα έτη 2012, 2013 και 2014, έχει κάνει αναδρομικό έλεγχο από το 2000, έχει ελέγξει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και έχει αποφανθεί σχετικά.
» Είτε ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την σχετική ενημέρωση είτε δεν εμπιστεύεται την δικαστική εξουσία της χώρας» σημείωσε.
Στον Alpha 989, o πρόεδρος της ΝΔ είχε πει:
«Ο κ. Σταθάκης θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα ποσό το οποίο υπήρχε σε προηγούμενο πόθεν έσχες, δεν υπάρχει. Αν ο κ. Σταθάκης έχει 2 ή 3 εκατομμύρια, τα έχει νόμιμα και φορολογημένα, είναι υποχρέωσή του να τα εμφανίσει. Αν αυτό συνάδει με μια αριστερή ρητορική, ας το κρίνουν οι ακροατές μας.
» Πρέπει να ελέγχει το κράτος την προέλευση των χρημάτων. Στο πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη εγείρονται ερωτήματα, φαντάζομαι θα μπει στον κόπο να τα απαντήσει.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του