Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ιβάνοβιτς... κρέμασε τη ρακέτα μόλις στα 29 της χρόνια

Η Ιβάνοβιτς… κρέμασε τη ρακέτα μόλις στα 29 της χρόνια

Ο κόσμος του τένις αποχαιρετά μια από τις πιο όμορφες παρουσίες των κορτ, καθώς η Ανα Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε με βίντεο-μήνυμα μέσω Facebook την αποχώρησή της. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω... Αποφάσισα να αποχωρήσω από το επαγγελματικό τένις. Ηταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά τόσο πολλές οι όμορφες στιγμές. Μην λυπάστε, να είστε αισιόδοξοι. Την αγάπη μου και το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" σε όλους εσάς», ήταν το μήνυμα της 29χρονης πρωταθλήτριας από τη Σερβία, που κυριάρχησε την προηγούμενη δεκαετία και το 2008 ανέβηκε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο κόσμος του τένις αποχαιρετά μια από τις πιο όμορφες παρουσίες των κορτ, καθώς η Ανα Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε με βίντεο-μήνυμα μέσω Facebook την αποχώρησή της. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω… Αποφάσισα να αποχωρήσω από το επαγγελματικό τένις.

Ηταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά τόσο πολλές οι όμορφες στιγμές. Μην λυπάστε, να είστε αισιόδοξοι. Την αγάπη μου και το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς», ήταν το μήνυμα της 29χρονης πρωταθλήτριας από τη Σερβία, που κυριάρχησε την προηγούμενη δεκαετία και το 2008 ανέβηκε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εκείνη τη χρόνια κατέκτησε το μοναδικό γκραν σλαμ της καριέρας της, το Ρολάν Γκαρός νικώντας τη Ρωσίδα Ντινάρα Σάφινα στο Παρίσι. Επίσης είχε άλλους δύο τελικούς, το 2007 στο Ρολάν Γκαρός και το 2008 στη Μελβούρνη.

Τα τελευταία χρόνια η πορεία της ήταν φθίνουσα και το 2016 έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το Top 50 κι αυτό ήταν σίγουρα ένα από τα στοιχεία που την ώθησαν στην σημερινή απόφαση.

Οπως και να έχει, πάντως, η εντυπωσιακή Ιβάνοβιτς παραμένει μια από τις κορυφαίες αθλητικές (και όχι μόνο) προσωπικότητες της Σερβίας.

Πρέσβειρα της χώρας στη UNICEF, μαζί με τον Εμίρ Κοστουρίτσα και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, σπούδασε οικονομικές επιστήμιμες στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου. Ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια με τον Γερμανό διεθνή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, παντρεύτηκαν στις 12 Ιούλιου στη Βενετία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024