Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ουζουνίδης θα αποφασίζει» είπαν «Λύμπε» και Φύσσας

«Ο Ουζουνίδης θα αποφασίζει» είπαν «Λύμπε» και Φύσσας

Έτοιμοι για να δουλέψουν σκληρά, με στόχο να βοηθήσουν στο να φτιαχτεί μία ομάδα που θα την χαίρονται οι οπαδοί της, δήλωσαν οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τάκης Φύσσας στο πλαίσιο της παρουσίασής τους από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Νίκος Λυμπερόπουλος, απέφυγε να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα για τα μεταγραφικά, ενώ ξεκαθάρισε πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην ενίσχυση της ομάδας θα έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Έτοιμοι για να δουλέψουν σκληρά, με στόχο να βοηθήσουν στο να φτιαχτεί μία ομάδα που θα την χαίρονται οι οπαδοί της, δήλωσαν οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τάκης Φύσσας στο πλαίσιο της παρουσίασής τους από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Νίκος Λυμπερόπουλος, απέφυγε να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα για τα μεταγραφικά, επανέλαβε αυτό που ζήτησε χθες από τους παίκτες στην πρώτη του ομιλία προς αυτούς («θέλω να δίνουν το 200% των δυνάμεών τους στις προπονήσεις και στα παιχνίδια), ενώ ξεκαθάρισε πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην ενίσχυση της ομάδας θα έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Οι παίκτες που θα έρχονται στο εξής θα γαλουχηθούν στην ιδέα του Παναθηναϊκού και να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα. Για μένα υπάρχει μόνο το σήμερα. Είμαστε εναρμονισμένοι σε αυτό, προπονητής, διοίκηση κι εγώ. Βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Δυσκολίες υπάρχουν, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία. Όσο για τα συναισθήματά μου, αν μου έλεγε κάποιος πως θα επέστρεφα σαν διοίκηση, θα έλεγα πως είναι τρελός. Όμως η ζωή κάνει κύκλους. Χαίρομαι που επέστρεψα κι έχω δίπλα μου ανθρώπους που είχα συμπαίκτες, όπως ο Μαρίνος και ο Τάκης, ώστε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε», τόνισε αρχικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος και συνέχισε:

«Σέβομαι τους παίκτες μας και δεν πρόκειται να τοποθετηθώ για κανέναν, αν θα μείνει ή θα φύγει. Θέλουμε ο καθένας να κάνει τη δουλειά που του αναλογεί. Το ποιος είναι ο ρόλος του καθενός τα έχουμε ξεκαθαρίσει με τον Μαρίνο τα πράγματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στον προπονητή τις καλύτερες δυνατές επιλογές και η τελική απόφαση ανήκει σε εκείνον, γιατί ξέρει καλύτερα».

Από κοινού με τον Τάκη Φύσσα στάθηκαν στην τόνωση του «παναθηναϊκού στοιχείου» στην ομάδα: «Είναι σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που έχουν φορέσει τη φανέλα και γνωρίζουν τι εστί Παναθηναϊκός. Δεν σημαίνει πως τα γνωρίζουμε όλα. Συνεργαζόμαστε και ο ένας κερδίζει από τον άλλο, αλλά το να γνωρίζεις το σύλλογο σού ανοίγει τις πόρτες για να πετύχεις», τόνισαν, με το νέο υπεύθυνο των Ακαδημιών να προσθέτει:

«Είμαι ευαισθητοποιημένος στο κομμάτι των παιδιών και θα προσπαθήσω να τους μεταφέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ιδέα. Δεν θέλουμε να κάνουμε Παναθηναϊκούς με τις επιτυχίες, αλλά με τον τρόπο που σκέφτεται ένας Παναθηναϊκός», ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να σταθώ στο τι γινόταν πριν, είναι μάταιο. Από εδώ και πέρα πρέπει εμείς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να προσπαθούμε για το καλύτερο σήμερα. Προσπάθεια χρειάζεται, βούληση υπάρχει».

Για το χώρο προπόνησης των ακαδημιών ο Τάκης Φύσσας είπε: «Θα ζήσουμε με τις τωρινές συνθήκες. Το Κορωπί έχει εξελιχθεί πολύ και είναι θετικό πως έχουμε κι έναν χώρο στην Παιανία. Σίγουρα θα θέλαμε πολύ καλύτερες συνθήκες, αλλά υπάρχει θέληση και δεν πρέπει να παραπονιόμαστε. Θα πρέπει να ξεπερνάμε τα προβλήματα και να βγαίνουμε καλύτεροι μέσα από αυτό.

Θεωρώ πως έχω υποχρέωση απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο να προσφέρω. Ελπίζω με τη βοήθεια όλων να τα καταφέρω και όχι αύριο, αλλά σε λίγα χρόνια να δούμε νέους Λυμπερόπουλους, Μπασινάδες, Καραγκούνηδες κλπ. Ίσως και να είναι εδώ έξω, δεν είπα ότι θα τους φέρω εγώ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

Σβήνουν τα όνειρα τίτλου της Λίβερπουλ (0-2), τρίποντο με ανατροπή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2)

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Έβερτον και έχασε έδαφος στην μάχη του τίτλου – Η Γιουνάιτεντ έκαμψε την αντίσταση της Σέφιλντ, φτάνοντας στη νίκη με ανατροπή.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μεντιλίμπαρ: «Αν ο Άρης προσπαθούσε έτσι σε όλα τα ματς θα ήταν πιο ψηλά»

Ο Μεντιλίμπαρ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι εάν ο Άρης προσπαθούσε έτσι σε όλα τα ματς θα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη (1-1) και τόνισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, όσον αφορά στη μάχη του τίτλου.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 5HD.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ

LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024