Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών, στο οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να συμμετείχε μεταξύ άλλων και γιος γνωστού τραγουδιστή.
Ο κατηγορούμενος, μαζί με τον πεθερό του και ένα ακόμη άτομο, φέρονται να εκβίαζαν εργολάβους, μεσίτες και αγοραστές ακινήτων.
Συγκεκριμένα, απαιτούσαν να αναλαμβάνουν εκείνοι ως μεσίτες διατιθέμενων ακινήτων, ενώ όποιοι δεν… συμμορφώνονταν, δέχονταν απειλές και εκβιασμούς από το κύκλωμα.
Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να έκαψαν το αυτοκίνητο ενός θύματος που αντέδρασε.
Όλοι οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή αναμένεται να ανακοινώσει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής τη Δευτέρα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).