Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις, καθώς έχουν πάρει άδεια για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ωστόσο σε αυτό το ραντεβού δεν θα δώσουν το «παρών» οι Οσμάρ Φερέιρα και Εμάνουελ Λεντέσμα, καθώς η ΠΑΕ του Αγρινίου γνωστοποίησε σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τους δύο Αργεντινούς.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις, καθώς έχουν πάρει άδεια για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Το απόγευμα εκείνης της ημέρας (17:30) θα αρχίσουν οι «κυανοκίτρινοι» την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης της 4ης Ιανουαρίου (17:15) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο σε αυτό το ραντεβού δεν θα δώσουν το «παρών» οι Οσμάρ Φερέιρα και Εμάνουελ Λεντέσμα, καθώς η ΠΑΕ του Αγρινίου γνωστοποίησε σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τους δύο Αργεντινούς.
Ο Φερέιρα είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2016, υπογράφοντας έως το καλοκαίρι του 2017, ενώ ο Λεντέσμα εντάχθηκε τον Αύγουστο στο δυναμικό του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών Όσμαρ Φερέιρα και Εμάνουελ Λεντέσμα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τον επαγγελματισμό τους στο διάστημα της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».
Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε των play-offs της Super League.
Ο Ράφα Ναδάλ άνοιξε στη Μαγιόρκα έναν νέο βιωματικό χώρο αφιερωμένο στην καριέρα και τη φιλοσοφία ζωής του, επιχειρώντας να μετατρέψει την προσωπική του διαδρομή σε πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.
Σπουδαία κίνηση από την Τσέλσι που έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της. Για τέσσερα χρόνια θα υπογράψει ο Ισπανός και θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.