Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην κορυφαία ενδεκάδα του αυστριακού πρωταθλήματος ο Λυκογιάννης

Στην κορυφαία ενδεκάδα του αυστριακού πρωταθλήματος ο Λυκογιάννης

Νέα διάκριση για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, που συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του αυστριακού πρωταθλήματος, για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Ο 23χρονος αριστερός φούλμπακ τείνει να εξελιχθεί σε σούπερ σταρ της Στούρμ Γκρατς, έχοντας συμμετάσχει και στους 20 πρώτους αγώνες, από τους οποίους έχει απουσιάσει μόλις για δύο λεπτά, καθώς σε ένα από τα πρώτα ματς της σεζόν τον περασμένο Αύγουστο, αντικαταστάθηκε στο 88΄.

Νέα διάκριση για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, που συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του αυστριακού πρωταθλήματος, για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 23χρονος αριστερός φούλμπακ τείνει να εξελιχθεί σε σούπερ σταρ της Στούρμ Γκρατς, έχοντας συμμετάσχει και στους 20 πρώτους αγώνες, από τους οποίους έχει απουσιάσει μόλις για δύο λεπτά, καθώς σε ένα από τα πρώτα ματς της σεζόν τον περασμένο Αύγουστο, αντικαταστάθηκε στο 88΄.

Ο «βιονικός» Λυκογιάννης έχει 1798 λεπτά συμμετοχής, η ομάδα του έχει κρατήσει επτά φορές το «μηδέν», ενώ έχει πετύχει και δύο εξαιρετικά γκολ με απευθείας φάουλ.

Ετσι, επελέγη στους καλύτερους «11» όπως αναδείχθηκαν από το αυστριακό Sky Sport που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Tipico Bundesliga.

Η Στουρμ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, ενώ προηγείται η Αλταχ και 42 και ακολουθεί με 40 η πρωταθλήτρια των τριών τελευταίων ετών, Σάλτσμπουργκ.

Από αυτές τις τρεις ομάδες προέρχονται οι 10 από τους 11 κορυφαίους του πρώτου μισού της αγωνιστικής περιόδου. Ο Λυκογιάννης είναι ένας από τους πέντε ξένους της ενδεκάδας και ο τρίτος νεότερος μετά τον 18χρονο Γάλλο Ουπαμεκανό και τον 19χρονο Ελβετό Ομπερλίν.
Αναλυτικά:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Αντρέας Λούκσε (Αλταχ / Αυστρία)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπάμπης Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς/Ελλάδα), Ντογιό Ουπαμεκανό (Σάλτσμπουργκ / Γαλλία), Στέφαν Λάινερ (Ρεντ Μπουλ / Αυστρία), Φίλιπ Νέτσερ (Αλταχ / Αυστρία)

ΜΕΣΟΙ: Λουϊς Νγκουάτ-Μάχοπ (Αλταχ / Καμερούν), Κόνραντ Λάιμερ (Σάλτσμπουργκ / Αυστρία), Ούρος Μάτιτς (Στουρμ Γκρατς / ΠΓΔΜ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντιμίτρι Ομπερλίν (Αλταχ / Ελβετός), Αλεξάντερ Γκρούνβαλντ (Αούστρια Βιένης / Αυστρία), Ντάνι Αλαρα (Στουρμ Γκρατς / Αυστρία)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024