Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απέπλευσε για Χάλκη και Ρόδο το «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Απέπλευσε για Χάλκη και Ρόδο το «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Απέπλευσε το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό τη Χάλκη και τη Ρόδο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», που τις πρωινές ώρες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού της Κάσου.

Απέπλευσε το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό τη Χάλκη και τη Ρόδο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», που τις πρωινές ώρες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού της Κάσου, στη διάρκεια χειρισμών πρυμνοδέτησης, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή υλική ζημιά στη δεξαμενή έρματος.

Αφού πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια η αποβίβαση τριάντα ενός (31) επιβατών, εννέα (09) Φ/Γ και δύο (02) ΙΧ με προορισμό την Κάσο, το πλοίο απέπλευσε για την Κάρπαθο, με πρωτοβουλία του Πλοιάρχου ο οποίος επικαλέστηκε τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χωρίς προηγούμενο έλεγχο της οικείας Λιμενικής Αρχής, με διακόσιους ογδόντα εννέα (289) επιβάτες και εξήντα τρία (63) μέλη πληρώματος.

Mε τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα της Καρπάθου και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, συνελήφθη ο πλοίαρχος αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία για την υπόθεση θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, κατά την προβλεπόμενη διαδικασία.

Στο πλοίο τελικά το απόγευμα δόθηκε πιστοποιητικό από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και απέπλευσε στις 5:10 με προορισμό τη Χάλκη και την Κάρπαθο με 251 επιβάτες, 14 φορτηγά, 23 Ι/Χ και 10 δίκυκλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024