Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τους πρώτους τίτλους της ανακοίνωσε η Μπερλινάλε

Τους πρώτους τίτλους της ανακοίνωσε η Μπερλινάλε

...

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Ταινίες των Ρίτσαρντ Γκιρ, Κρίστιν Σκοτ Τόμας και Πενέλοπε Κρουθ φιλοξενεί φέτος το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Οι πρώτοι τίτλοι ανακοινώθηκαν την Πέμπτη.

Ανάμεσα στις ταινίες που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ είναι το «The Dinner» τους Ρίτσαρντ Γκιρ, Στιβ Κούγκαν, Λόρα Λίνεϊ και Ρεμπέκα Χολ. Η ταινία επικεντρώνεται σε δύο ζευγάρια που καλούνται να συζητήσουν ένα έγκλημα στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται τα παιδιά τους.

Στο διαγωνιστικό συμμετέχει το πολιτικό «The Party» της Σάλι Πότερ, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Κρίστιν Σκοτ Τόμας, η Πατρίσια Κλάρκσον, η Έμιλι Μόρτιμερ και ο Κίλιαν Μέρφι.

Στη Μπερλινάλε θα προβληθεί και η νέα ταινία της Ανιέσκα Χόλαντ, «Pokot» που βασίζεται στο βιβλίο της πολωνής συγγραφέως Όλγα Τοκαρτσούκ, Drive Your Plough Over the Bones of the Dead.

Στο Φεστιβάλ θα προβληθεί και η νέα ταινία του Άκι Καουρισμάκι «The Other Side of Hope». Πρόκειται για την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη από το 2011 και «Το λιμάνι της Χάβρης».

Εκτός συναγωνισμού θα προβληθεί η ταινία του Φερνάντο Τρουέμπα με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουθ, «The Queen of Spain» που αποτελεί συνέχεια της ταινίας «Το Κορίτσι των Ονείρων Σου», μία ταινία με ηρωίδα μια φανταστική ισπανίδα ηθοποιό που προσελκύει τα βλέμματα του Γιόζεβ Γκέμπελς. Στο «The Queen of Spain» η Κρουθ ερμηνεύει τον ίδιο χαρακτήρα που γυρίζει μια χολιγουντιανή ταινία στην Ισπανία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2017.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024