Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράθυρο για εκλογές ανοίγει ο Σ.Φάμελος

Παράθυρο για εκλογές ανοίγει ο Σ.Φάμελος

Παράθυρο για πρόωρες εκλογές άνοιξε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελος, σε περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν υπερψηφίσει στη Βουλή τον μποναμά Τσίπρα. Επιπλέον, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των θεσμών στις εξαγγελίες, υποστήριξε πως «περισσότερο μετρά η άποψη των Ελλήνων».

Παράθυρο για πρόωρες εκλογές άνοιξε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και ΕνέργειαςΣωκράτης Φάμελος, σε περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν υπερψηφίσει στη Βουλή τον μποναμά Τσίπρα. Επιπλέον, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των θεσμών στις εξαγγελίες, υποστήριξε πως «περισσότερο μετρά η άποψη των Ελλήνων».

«Αν όλα τα ελληνικά κόμματα στηρίξουν την πρότασή μας, θα χρειαστεί κάποιοςνα συζητάει για εκλογές;» διερωτήθηκε το πρωί της Πέμπτης, μέσω του Σκάι, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες.

Διευκρίνισε πάντως πως οι εκλογές «δεν είναι η λύση για την Ελλάδα (…)». «Η πολιτική λύση είναι προς όφελος και των Ελλήνων και της Ευρώπης…Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίαςανοίγει μια συζήτηση που δεν ευνοεί ούτε καν την Ευρωζώνη και προκαλεί τρανταγμούς σε μια ευαίσθητη εποχή για την Ευρώπη ενισχύοντας φοβίες και εθνικισμούς… Εμείς θα γυρίσουμε στη λογική της Ευρώπης των κοινωνιών» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των θεσμών στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, ο κ. Φάμελος υποστήριξε ότι «περισσότερο μετρά η άποψη των Ελλήνων».

«Πιστεύουμεστο πολιτικό επίπεδο,όχι στο επίπεδο των λογιστών» πρόσθεσε, παραπέμποντας στις επαφές του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, επιτέθηκε στη ΝΔ, λέγοντας πως «προτιμούμε να συνομιλεί με την κοινωνία και με την κυβέρνηση, παρά με το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας», ενώ καταλήγοντας τόνισε: «Προφανώς καιθα στηρίξουμε την κοινωνία, σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα, αν δεν το αποφασίσουν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024