Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με πολλές αλλαγές στη Σπάρτη ο Ολυμπιακός

Με πολλές αλλαγές στη Σπάρτη ο Ολυμπιακός

Σε έναν αγώνα... τυπικής διαδικασίας, όπως ο αυτός της Πέμπτης στη Σπάρτη για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή κάποιους βασικούς, αλλά και αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς παίκτες.

Σε έναν αγώνα… τυπικής διαδικασίας, όπως ο αυτός της Πέμπτης στη Σπάρτη για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή κάποιους βασικούς, αλλά και αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς παίκτες.

Άλλωστε, εμφανίστηκαν διάφορα προβλήματα μικροτραυματισμών, κυρίως λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων», που εκ των πραγμάτων οδήγησαν στον αποκλεισμό των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Ο Ιντέγε έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ο Φιγκέιρας μια ελαφριά κάκωση στο γόνατο, ο Ελιουνούσι μια ελαφριά τενοντίτιδα στον αχίλλειο και ο Ρομαό ένα διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά αυτός το έπαθε στην πρωινή προπόνηση.

Άπαντες, μαζί με τους Ελαμπντελαουί και Ζντιέλαρ, που ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από τραυματισμούς και βρίσκονται σε στάδιο της αποκατάστασης, έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντα Κόστα, οι τελευταίοι για να πάρουν «ανάσα» από τους απανωτούς αγώνες σε πρωτάθλημα και Europa League.

Από την άλλη μεριά, ανάμεσα σε αυτούς που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι και ο Μάριν, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από το προηγούμενο ματς Κυπέλλου, στα Χανιά.

Οι 18 παίκτες που συνθέτουν την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Σπάρτη είναι οι: Λεάλι, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024