Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: «Τελευταία στιγμή για τον Πρίντεζη»

Σφαιρόπουλος: «Τελευταία στιγμή για τον Πρίντεζη»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τετάρτη για το Κάουνας της Λιθουανίας όπου την Πέμπτη (15/12, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Εuroleague. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον Πρίντεζη, που αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στην μέση λέγοντας: «Ο Πρίντεζης ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης σήμερα. Θα δούμε και αύριο πως θα είναι. Τελευταία στιγμή θα ξέρουμε».

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τετάρτη για το Κάουνας της Λιθουανίας όπου την Πέμπτη (15/12, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Εuroleague.

O τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος , λίγο πριν την επιβίβαση της αποστολής το αεροπλάνο δήλωσε για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Είναι μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει κερδίσει τα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια. Έχει χάσει πολύ δύσκολα στη Μόσχα και στη Μαδρίτη. Άρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σκληρή στην άμυνα.

Στην επίθεση παίζει, ανάλογα με τους παίκτες που έχει, “χτυπάει” εκεί που βλέπει ότι έχεις αδυναμία. Εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Να τους σταματήσουμε εκεί που θέλουν να μας “χτυπήσουν”, κι από την άλλη, στην επίθεση, να τρέξουμε, να διαβάσουμε την άμυνα και να παίξουμε έξυπνα».

Ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στον Πρίντεζη, που αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στην μέση, αλλά και στον Ντάνιελ Χάκετ λέγοντας: «Ο Πρίντεζης ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης σήμερα. Θα δούμε και αύριο πως θα είναι. Τελευταία στιγμή θα ξέρουμε. Καταρχάς, είναι άσχημο όταν τραυματίζεται ένας παίκτης, όπως έγινε τώρα στην ομάδα μας με τον Χάκετ. Έχω πει ότι μπορούμε να καλύψουμε το κενό, έχουμε τους παίκτες, κι αυτό θα γίνει με ομαδική προσπάθεια, αλλά και ατομική».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024