Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο σκύλος του Πούτιν έδωσε συνέντευξη Τύπου

Ο σκύλος του Πούτιν έδωσε συνέντευξη Τύπου

Εν όψει της επίσκεψής του στην Ιαπωνία αργότερα αυτήν την εβδομάδα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντiμίρ Πούτιν έφερε μαζί του τον σκύλο του, την Γιούμε, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ιάπωνες δημοσιογράφους. Εκεί ο μεγαλόσωμος σκύλος, ράτσας ακίτα, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου, όπως ακριβώς το αφεντικό της, να τραβήξει την προσοχή όλων. Δείτε το βίντεο

Εν όψει της επίσκεψής του στην Ιαπωνία αργότερα αυτήν την εβδομάδα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντiμίρ Πούτιν έφερε μαζί του τον σκύλο του, την Γιούμε, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ιάπωνες δημοσιογράφους. Εκεί ο μεγαλόσωμος σκύλος, ράτσας ακίτα, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου, όπως ακριβώς το αφεντικό της, να τραβήξει την προσοχή όλων.

Ο Πούτιν έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Nippon Television και την εφημερίδα Yomiuri Shimbun την Τρίτη στη Μόσχα συνοδευόμενος αρχικά από τη Γιούμε, την οποία του είχε κάνει δώρο το 2012 ο νομάρχης της επαρχίας Ακίτα της Ιαπωνίας.

Η Γιούμε, στην οποία δεν φόραγε λουρί, μπήκε στην αίθουσα ήσυχα, σύντομα ωστόσο άρχισε να γαβγίζει δυνατά στους δημοσιογράφους, οι οποίοι παρέμεναν ακίνητοι και χαμογελούσαν στο σκύλο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τελικά τράβηξε το ενδιαφέρον της Γιούμε προσφέροντάς της λιχουδιές προτού κάνει μια μικρή επίδειξη των κόλπων στα οποία εκείνη επιδίδεται.

«Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την Γιούμε ευτυχισμένη και ευδιάθετη. Εντούτοις, ξαφνιαστήκαμε λίγο και φοβηθήκαμε όταν στην αρχή της συνάντησής μας» αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, είπε ένας από τους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που έδωσε το Κρεμλίνο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επισήμανε ότι η Γιούμε ήθελε να τον προστατεύσει.

«Καλά κάνατε και προσέχατε. Η Γιούμε δεν είναι ανόητο σκυλί» τόνισε ο ίδιος.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εδώ, τηλεοπτικές κάμερες, αναμμένοι προβολείς και φωτογραφικές μηχανές. Είναι σκύλος-φύλακας» τόνισε.

Πριν από μία δεκαετία, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέτρεψε στο μεγάλο του μαύρο λαμπραντόρ, την Κόνι, να εισβάλει στο δωμάτιο όπου υποδεχόταν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην οικία του στη Μαύρη Θάλασσα, αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις από το πρωτόκολλο ότι η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης φοβάται τα σκυλιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024