Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Αλ Σίσι μετά την επίθεση στους Κόπτες
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε χθες βράδυ με τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για την τρομοκρατική επίθεση, που δέχθηκε η Κοπτορθόδοξη Κοινότητα της Αιγύπτου.
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε το βράδυ της Δευτέρας με τον πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για την τρομοκρατική επίθεση, που δέχθηκε η Κοπτορθόδοξη Κοινότητα της Αιγύπτου.
Όπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός εξέφρασε και τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού προς τον αιγυπτιακό λαό, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, ενώ συζήτησε με τον πρόεδρο Αλ Σίσι για τη σημασία που έχει η θρησκευτική ανεκτικότητα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και για την ανάγκη αντιμετώπισης της τρομοκρατίας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής