Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φως στην απαγωγή 50χρονης το 2012 έριξε η ΕΛ.ΑΣ.

Φως στην απαγωγή 50χρονης το 2012 έριξε η ΕΛ.ΑΣ.

Στα ίχνη του δράστη της απαγωγής και ληστείας σε βάρος 50χρονης και της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του συζύγου της, στις 12 Ιουλίου 2012 στην Αθήνα, έφθασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τότε άγνωστος δράστης, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε τη γυναίκα, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της και ζήτησε λύτρα από τον σύζυγό της.

Στα ίχνη του δράστη της απαγωγής και ληστείας σε βάρος 50χρονης και της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του συζύγου της, στις 12 Ιουλίου 2012 στην Αθήνα, έφθασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τότε άγνωστος δράστης, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε τη γυναίκα, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, την έδεσε και κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη διάρκεια της απαγωγής, ο δράστης επικοινώνησε με τον σύζυγό της απαιτώντας την καταβολή 200.000 ευρώ ως λύτρα, για να την απελευθερώσει.

Η απαχθείσα, όταν ο δράστης σταμάτησε το αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, εκμεταλλευόμενη την προσωρινή απουσία του, κατάφερε να λυθεί και να βγει από το αυτοκίνητό της. Μόλις αντιλήφθηκε τη διαφυγή της, ο απαγωγέας εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από πολύμηνες έρευνες, η Αστυνομία ταυτοποίησε τα στοιχεία του δράστη. Πρόκειται για αλλοδαπό, σήμερα κρατούμενο σε φυλακές, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για παράνομη μεταφορά προσφύγων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δηλώνει άλλοτε Λιβανέζος και άλλοτε Παλαιστίνιος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024