Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένωση Δικαστών Εισαγγελέων: Ορισμένοι «συνάδελφοι» επιδιώκουν πόλωση

Ένωση Δικαστών Εισαγγελέων: Ορισμένοι «συνάδελφοι» επιδιώκουν πόλωση

Με μια μακροσκελέστατη ανακοίνωσή της σε όσα της καταλόγισε η Ένωση Ανωτέρων και Ανωτάτων Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, η μειοψηφία των πέντε μελών του ΔΣ της ΕΔΕ και ο  πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος απαντά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ). «Η δημιουργία τεχνητής έντασης και πόλωσης του κλίματος στη Δικαιοσύνη έχει γίνει κύρια επιδίωξη ορισμένων "συναδέλφων"» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Με μια μακροσκελέστατη ανακοίνωσή της σε όσα της καταλόγισε η Ένωση Ανωτέρων και Ανωτάτων Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, η μειοψηφία των πέντε μελών του ΔΣ της ΕΔΕ και ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος απαντά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).

Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων, η ΕΔΕ επισημαίνει ότι «η εξαιρετική επιτυχία της προχθεσινής τακτικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που συσπείρωσε για πρώτη φορά όλο το δικαστικό σώμα, δεν άρεσε σε ορισμένους που βρήκαν και πάλι αφορμές να εκφράσουν τις διαμαρτυρίες τους».

Ακόμη, αναφέρει η ΕΔΕ, «η δημιουργία τεχνητής έντασης και πόλωσης του κλίματος στη Δικαιοσύνη έχει γίνει κύρια επιδίωξη ορισμένων «συναδέλφων». Οι απαντήσεις μας στις προκλήσεις τους γίνονται για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μην δημιουργούνται συγχύσεις».

Τέλος, η ΕΔΕ αναφέρει ότι προτεραιότητά της είναι «η τήρηση του Συντάγματος, η ενότητα της Ένωσής μας και η διατήρηση της αξιοπρέπειας του δικαστικού σώματος και γι’ αυτές τις αξίες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024