
Επιστρέφει στην Τουρκία για τη Σίβασπορ ο Γκέκας
Επιστρέφει, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Φάνης Γκέκας. Ο 36χρονος επιθετικός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ελβετία και τη Σιόν, επιστρέφει στη γειτονική χώρα, καθώς συμφώνησε με τη Σίβασπορ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Επιστρέφει, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Φάνης Γκέκας.
Ο 36χρονος επιθετικός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ελβετία και τη Σιόν, επιστρέφει στη γειτονική χώρα, καθώς συμφώνησε με τη Σίβασπορ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Ο Ελληνας φορ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Σαμσουνσπόρ (2012), Ακχισάρ (2013, 2014/15), Κόνιασπορ (2013/14) και Εσκισεχίρσπορ (2015). Σε 30 αγώνες που έπαιξε με τη Σιόν, ο Γκέκας σημείωσε συνολικά 13 γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»




