Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καμπανάκι από την Χίλαρι για τις ειδήσεις-«μαϊμού» που καταστρέφουν ζωές

Καμπανάκι από την Χίλαρι για τις ειδήσεις-«μαϊμού» που καταστρέφουν ζωές

Mία ακόμα εμφάνιση έκανε η Χίλαρι Κλίντον, αυτή τη φορά για να τιμήσει τον Χάρι Ριντ, ηγέτη των δημοκρατικών στη Γερουσία ο οποίος αποχωρεί από την πολιτική. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην ανάγκη να μπει τέλος στις ειδήσεις-«μαϊμού», που αποτελούν -όπως είπε- κίνδυνο για τη Δημοκρατία.

Mία ακόμα εμφάνιση έκανε η Χίλαρι Κλίντον, αυτή τη φορά για να τιμήσει τον Χάρι Ριντ, ηγέτη των δημοκρατικών στη Γερουσία ο οποίος αποχωρεί από την πολιτική. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην ανάγκη να μπει τέλος στις «μαϊμού»-ειδήσεις, που αποτελούν -όπως είπε- κίνδυνο για τη Δημοκρατία.

«Είναι εμφανές ότι οι αποκαλούμενες ‘ψευδείς ειδήσεις’ μπορούν να φέρουν επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο. Αυτό δεν αφορά μόνο την πολιτική. Θέτει σε κίνδυνο ζωές, τις ζωές των καθημερινών ανθρώπων που απλώς κάνουν ό,τι έχουν να κάνουν, κάνουν τις δουλειές τους, και προσφέρουν στις κοινότητές τους» εξήγησε.

Υπενθύμισε δε ότι και η ίδια έγινε στόχος ψευδών ειδήσεων, με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο να ισχυρίζονται ότι πιτσαρία στην Ουάσιγκτον ήταν βιτρίνα για συμμορία σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος.

Αναγνωρίζοντας έμμεσα την ήττα της, ξεκίνησε την ομιλία της προς τιμήν του Ριντ, λέγοντας, «Αυτή δεν είναι ακριβώς η ομιλία που ήλπιζα να δώσω στο Καπιτώλιο μετά τις εκλογές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024