Μπακογιάννη: «Επικοινωνιακά τρικ οι εξαγγελίες Τσίπρα»
Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και για την κατάργηση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου.
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και για την κατάργηση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου.
«Ως σύγχρονος πατερούλης παίζει επικοινωνιακά τρικ στις πλάτες των Ελλήνων: πανικόβλητος πλειοδότησε στην παροχολογία. Κοροϊδεύετε τους συνταξιούχους», τόνισε η κ. Μπακογιάννη κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017.
Η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ έκανε λόγο για αντιφατική τακτική και αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις υπουργών και υποστήριξε ότι η πολιτική της κυβέρνησης με τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, δεν προσελκύει κανέναν σοβαρό επενδυτή.
Ακόμα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε την Ελλάδα στην 86η θέση σε ό,τι αφορά την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα και ότι «έκανε μια τρύπα στο νερό», με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ τονίζοντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος να υποχρεωθεί η Ελλάδα α επιστρέψει κονδύλια ύψους 1 δισ. ευρώ αν μέχρι τον Δεκέμβριο δεν τα καλύψει.
«Στη ΝΔ δεν υποσχόμαστε μαγικές λύσεις. Ξέρουμε καλά τι λέμε για να μπει μπροστά η οικονομία. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ελληνικός λαός δε αντέχει άλλη κοροϊδία και η παραγωγική Ελλάδα σας ζητά να φύγετε μια ώρα γρηγορότερα», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πολύνεκρο δυστύχημα στο Περού – Φορτηγάκι έπεσε σε γκρεμό, σκοτώθηκαν 14 άτομα
- Οι αισιόδοξοι ζουν έως και 8 χρόνια περισσότερο;
- Καιρός: Ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα στην επικράτεια – Καταιγίδες στα βόρεια ορεινά
- Η αληθινή γεωγραφία της Οδύσσειας: Οι χάρτες, οι μύθοι και το διαχρονικό μυστήριο του ταξιδιού του Οδυσσέα
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέρει: Μέσα στην προπόνηση του σταρ του ποδοσφαίρου
- Μισθοί: Ο νέος χάρτης για το 2027 – Στα 950 ευρώ ο κατώτατος
- Υπερπαγκοσμιοποίηση 2.0: Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη δεν επιβράδυνε τον κόσμο
- Το The Batman Part II έμεινε ξανά στο «διαβάστηκε»: Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442