Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεξικανοί γερουσιαστές έσπασαν στο ξύλο πινιάτα του Τραμπ

Μεξικανοί γερουσιαστές έσπασαν στο ξύλο πινιάτα του Τραμπ

Ανάμεσα σε μουσικές, γέλια, σφυρίγματα και αποδοκιμασίες αριστεροί γερουσιαστές στο Μεξικό έβγαλαν... νοκ-άουτ πινιάτα με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ χτυπώντας με μανία το ομοίωμα του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Το ομοίωμα, το οποίο είχαν κρεμάσει από το λαιμό, έσπασε από το πολύ ξύλο με αποτέλεσμα να χυθούν τα γλυκίσματα που περιείχε όπως προστάζει η παράδοση στο Μεξικό.

Ανάμεσα σε μουσικές, γέλια, σφυρίγματα και αποδοκιμασίες γερουσιαστές στο Μεξικό έβγαλαν… νοκ-άουτ πινιάτα με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ χτυπώντας με μανία το ομοίωμα του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.

Υπό τον ήχο τρομπετών, οι γερουσιαστές αριστερού κόμματος, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι είναι ντυμένοι με βραδινά ενδύματα, παίρνουν σειρά ο ένας μετά τον άλλον και χτυπούν με ένα μπαστούνι το ομοίωμα του μεγιστάνα από τη Νέα Υόρκη.

«Σας καλώ να είστε ενωμένοι για στείλετε έναν χαιρετισμό στον Ντόναλντ» δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του αριστερού κόμματος PRD [κόμμα Δημοκρατικής Επανάστασης] Μιγκέλ Μπαρμπόσα.

Στη συνέχεια το πλήθος αρχίζει και χτυπάει την ‘πινιάτα’ με τη μορφή του Τραμπ που φορά σκούρο κοστούμι και διακρίνεται η χαρακτηριστική ξανθιά κόμη του.

Ένας από τους γερουσιαστές τελικά καταφέρνει να την σπάσει στο ύψος της γάμπας με αποτέλεσμα να χυθούν τα γλυκίσματα που περιείχε, όπως ακριβώς προστάζει η παράδοση στο Μεξικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024