Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Opel Insignia Grand Sport 2017: Η επιστροφή

Opel Insignia Grand Sport 2017: Η επιστροφή

Το Insignia επιστρέφει με τον τίτλο του Grand Sport να περιγράφει τα δυναμικά και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά του.


Τη δεύτερη γενιά του Insignia υποδέχεται η Opel στην γκάμα της, φροντίζοντας να αναδείξει περαιτέρω εκείνα τα χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στο δημοφιλές μοντέλο να ξεχωρίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Με αφετηρία, λοιπόν, ένα νέο δάπεδο που μεταξύ άλλων εξασφαλίζει τη σημαντική μείωση του βάρους, το Insignia διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη σχεδιαστική πρωτοτυπία του.

Αρκετά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου Insignia Grand Sport παραπέμπουν ευθέως στο πρωτότυπο Monza που η Opel είχε αποκαλύψει το φθινόπωρο του 2013, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το νέο Insignia να ξεχωρίζει είναι η συνολική αύξηση των μεγεθών του. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του μεταξονίου, το οποίο έχει «κερδίσει» περισσότερα από εννέα εκατοστά.

Νέες, προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τους γενναιόδωρους χώρους στο εσωτερικό, την ίδια στιγμή που η νέα ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων του πίσω άξονα, σε συνδυασμό με το ενεργό πλαίσιο (FlexRide) υπόσχεται την καλύτερη δυνατή διαχείριση των κακοτεχνιών του οδοστρώματος.

Αν και δεν γίνεται λόγος για τους κινητήρες που θα εξοπλίσουν το νέο Opel Insignia Grand Tour, η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε την παρουσία ενός νέου αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, όπως άλλωστε και ενός προηγμένου συστήματος τετρακίνησης.

Η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017, με τις πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινούν αμέσως μετά.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024