Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε συλλεκτικά δώρα «Rogue One: A Star Wars Story»

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα «Rogue One: A Star Wars Story»

...

Το in.gr και η Feelgood σάς δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Rogue One: A Star Wars Story» που έρχεται στις αίθουσες από τις 15 Δεκεμβρίου και αποτελεί κομμάτι του διευρυμένου σύμπαντος του «Πολέμου των Άστρων».

Η ταινία εκτυλίσσεται πριν από τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας -ανάμεσα στο Επεισόδιο III και IV. Σε αυτήν μαθαίναμε για μία μικρή ομάδα ατόμων που κατάφερε να κλέψει τα μυστικά σχέδια για το απόλυτο όπλο της Αυτοκρατορίας, το Death Star. Την ιστορία αυτής της ομάδας παρακολουθεί το Rogue One.

Ηρωίδα της ταινίας είναι η δυναμική Τζιν Έρσο (την ερμηνεύει η Φελίσιτι Τζόουνς), ενώ η ομάδα αποτελείται από φαινομενικά αταίριαστους μεταξύ τους χαρακτήρες. Εκτός από την Φελίσιτι Τζόουνς, στην ταινία του Γκάρεθ Έντουαρντς πρωταγωνιστούν ο Ντιέγκο Λούνα, ο Μαντς Μίκελσεν και ο Μπεν Μέντελσον -μεταξύ άλλων.

Εκτός από τις συνέχειες της ταινίας «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», τα επόμενα χρόνια θα δούμε και άλλες ταινίες από το ευρύτερο σύμπαν του Star Wars -όπως την ταινία που επικεντρώνεται στα νεανικά χρόνια του Χαν Σόλο.

Το in.gr σάς προσφέρει συλλεκτικά δώρα από την ταινία: T-shirt, σημειωματάρια, μπρελόκ και καπέλα από τον κόσμο του Rogue One.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να συμμετέχετε στην κλήρωση και να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από το Rogue One. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Το «Rogue One: Α Star Wars Story» θα προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 15 Δεκεμβρίου, μία ημέρα νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία προβολής του στις ΗΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024