
Πρέπει να είμαστε ήρεμοι με την Ιταλία, λέει ο Σόιμπλε
Την ανάγκη γρήγορου σχηματισμού «λειτουργικής κυβέρνησης» στην Ιταλία, μετά την παραίτηση Ρέντσι, υπογραμμίζει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ωστόσο κρατά χαμηλούς τόνους για τις επιπτώσεις των εξελίξεων στην Ευρωζώνη. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι με την Ιταλία, δεν υπάρχει λόγος ευρω-κρίσης» τόνισε.
Την ανάγκη γρήγορου σχηματισμού «λειτουργικής κυβέρνησης» στην Ιταλία, μετά την παραίτηση Ρέντσι, υπογραμμίζει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ωστόσο κρατά χαμηλούς τόνους για τις επιπτώσεις των εξελίξεων στην Ευρωζώνη.
«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι με την Ιταλία, δεν υπάρχει λόγος ευρω-κρίσης» τόνισε το πρωί της Δευτέρας ο γερμανός υπουργός πριν το Eurogroup.
O Σόιμπλε ανέφερε πως συνομίλησε με τον ιταλό ομόλογό του, Πιερ Κάρλο Πάντοαν, μετά το ιταλικό δημοψήφισμα.
«Η Ιταλία χρειάζεται επειγόντως λειτουργική κυβέρνηση» είπε ο Σόιμπλε, συμπληρώνοντας πως η Ρώμη «πρέπει να συνεχίσει τις οικονομικές πολιτικές του Ρέντσι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς έγινε η άγρια δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου
- Στην ολομέλεια της Βουλής συζητείται η αναθεώρηση του Συντάγματος – Η διαδικασία
- Η νέα ανακάλυψη των επιστημόνων για τη μεσογειακή διατροφή
- Σχέδιο για παράταση των αφορολόγητων ενοικίων – Ποιοι ωφελούνται
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν και πάλι το Ιράν – Η Σαουδική Αραβία επιβεβαιώνει ότι τάνκερ της χτυπήθηκε στην Ερυθρά
- Συνταγή: Ταλιατέλες φούρνου με 4 τυριά
