Τζανακόπουλος: Δεν υπογράφουμε νέα μέτρα μετά το 2018
Η κυβέρνηση θέλει να υπάρξει επί της αρχής συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. O ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο συζήτησης νέων μέτρων μετά το 2018.
Η κυβέρνηση θέλει να υπάρξει επί της αρχής συμφωνία, στο Eurogroup της Δευτέρας, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Αντ1.
Επισήμανε ότι οι εταίροι της χώρας και το ΔΝΤ πρέπει να αντιληφθούν ότι: α) δεσμεύονται από το Δίκαιο της ΕΕ σε οτι αφορά τα εργασιακά, όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα της συμφωνίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και β) ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδεχθεί μέτρα, μετά το 2018.
«Η ελληνική κυβέρνηση δεν συζητά για μέτρα μετά τη λήξη του προγράμματος, ούτε πρόκειται να υπάρξει τέτοια συζήτηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθυμίζοντας οτι αυτή είναι η θέση που ρητά εξέφρασε ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δεν είναι ύποπτος φυγής ο 89χρονος» – Αιχμές από τον δικηγόρο του για την ποινική μεταχείρισή του
- Διάκριση των εξουσιών;
- ΕΕ: Χάσμα αμοιβών ανδρών και γυναικών – Η απαίτηση των εργοδοτών για απορρύθμιση απειλεί ό,τι έχουμε πετύχει
- Πότε χαϊδεύουμε τον σκύλο μας και πότε το αποφεύγουμε
- Τα νέα παπούτσια της Chanel δεν είναι καν παπούτσια – Καμία σόλα, δύο κορδόνια
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών έως τις 8 Μαΐου
- Ο Αντετοκούνμπο και το σενάριο να γίνει ξανά συμπαίκτης με Λίλαρντ και Χόλιντεϊ
- Το σχέδιο διάσωσης 75 εκατ. ευρώ του ΥΠΕΝ για διατηρητέα κτίρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-128x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)






































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442