Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκκενώθηκε ο χιονισμένος προσφυγικός καταυλισμός στον Όλυμπο

Εκκενώθηκε ο χιονισμένος προσφυγικός καταυλισμός στον Όλυμπο

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η διαδικασία αποχώρησης των 240 προσφύγων, μεταξύ αυτών και περίπου 80 παιδιών, από τον χώρο φιλοξενίας στην Πέτρα Ολύμπου, στην Πιερία, όπου επικρατούν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς ο καταυλισμός «βούλιαξε» τις προηγούμενες ημέρες στο χιόνι. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στον χώρο φιλοξενίας που έχει διαμορφωθεί στη Βόλβη Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η διαδικασία αποχώρησης των 240 προσφύγων, μεταξύ αυτών και περίπου 80 παιδιών, από τον χώρο φιλοξενίας στην Πέτρα Ολύμπου, στην Πιερία, όπου επικρατούν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς ο καταυλισμός «βούλιαξε» τις προηγούμενες ημέρες στο χιόνι.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κατερίνης, Νίκος Παπαζιώγας, οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στον χώρο φιλοξενίας που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή της Βόλβης Θεσσαλονίκης.

Περίπου 65 άτομα μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Παραλία της Κατερίνης και σε δύο μέρες αναμένεται και αυτοί να ταξιδέψουν για τη Βόλβη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024