
Μοσκοβισί: Χρειάζεται ακόμη δουλειά
Οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές προχωρούν, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά για να επιτευχθεί μια τεχνική συμφωνία, δήλωσε την Πέμπτη ο ευρωπαίος επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί.
Οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές προχωρούν, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά για να επιτευχθεί μια τεχνική συμφωνία, δήλωσε την Πέμπτη ο ευρωπαίος επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί.
«Οι συζητήσεις συνεχίζονται, οι θέσεις συγκλίνουν ολοένα και περισσότερο, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει» τόνισε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.
Ο ευρωπαίος επίτροπος δήλωσε βέβαιος πως η τεχνική συμφωνία για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης 86 δισ. ευρώ είναι εφικτός.
Αυτό θα επιτρέψει στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις Βρυξέλλες στις 5 Δεκεμβρίου για την τακτική συνεδρίαση, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τα «μεσοπρόθεσμα» μέτρα μείωσης του ελληνικού χρέους μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο θα λήξει το 2018, δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα
- Τα μεταγραφικά σχέδια του Ολυμπιακού: Τι γίνεται με «τεσσάρι» και με τον Ντόρσεϊ
- Το Ιράν σταμάτησε τις επιθέσεις στις χώρες του Κόλπου αφού οι ΗΠΑ σταμάτησαν να βομβαρδίζουν τα ιρανικά εδάφη
- Μωβ μέδουσες: Δείτε τις ελληνικές ακτές όπου εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο (live χάρτης)
- ΚΕΔ: Το χαλασμένο τηλέφωνο των Λανουά, Βαλέρι και η ευθύνη της ΕΠΟ
- Δημοσκόπηση: Παγιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ – Μάχη για τους κεντρώους και τους «χωρίς ταύτιση» ψηφοφόρους

