«Χάνει» τον Μπάκνερ για τρεις μήνες ο Άρης
Σοβαρός, όπως εκτιμήθηκε αρχικά από τους ιθύνοντες της ομάδας, αποδεικνύεται ο τραυματισμός που υπέστη στην αναμέτρηση του Αρη με τη Μονακό (29/11) στο Αλεξάνδρειο, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, ο Ερικ Μπάκνερ. Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε την Τετάρτη σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας φανέρωσε οστικό οίδημα στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις περίπου μήνες.
Σοβαρός, όπως εκτιμήθηκε αρχικά από τους ιθύνοντες της ομάδας, αποδεικνύεται ο τραυματισμός που υπέστη στην αναμέτρηση του Αρη με τη Μονακό (29/11) στο Αλεξάνδρειο, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, ο Ερικ Μπάκνερ.
Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε την Τετάρτη σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας φανέρωσε οστικό οίδημα στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις περίπου μήνες.
Ο Μπάκνερ, υπενθυμίζεται, αποκόμισε το πρόβλημα στην έναρξη της τρίτης περιόδου της μάχης των «κίτρινων», σε επιθετική προσπάθειά του και αποχώρησε από το παρκέ υποβασταζόμενος.
Αποτελεί, δε, την τρίτη σημαντική απώλεια για τους Θεσσαλονικείς, από την έναρξη της φετινής σεζόν, μετά τους Βίκτορ Σανικίτζε, Βασίλη Καββαδά (σ.σ. ο τελευταίος άρχισε εσχάτως να κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιούρτσεβεν: Πέτυχε double double με 36 πόντους στη G-League
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Ο Αντονέλι πήρε την pole position κι έγραψε ιστορία στη Σανγκάη
- Λέικερς: Το δίλημμα του ΛεΜπρόν στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γενέθλια του Μεντιλίμπαρ (pic)
- Μονέκε για Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι καλύτερος από εμένα»
- Η πιο αμφίρροπη Euroleague όλων των εποχών: Οι μάχες για τετράδα και εξάδα και το πρόγραμμα των ομάδων
- Η αποκάλυψη του Μούσα: «Αυτή η μεταγραφή μου ήταν μια πολύ κακή απόφαση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442