Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπνευσμένες ιδέες για δώρα από την OMEGA

Εμπνευσμένες ιδέες για δώρα από την OMEGA

Είναι μια θαυμάσια εποχή γεμάτη με φως, γέλια, μουσική και προπάντων μαγεία. Είναι επίσης μια εποχή που δωρίζουμε, και εδώ στην OMEGA συγκεντρώσαμε κάποιες πραγματικά εμπνευσμένες ιδέες για δώρα.

Είναι αυτή η στιγμή μέσα στη χρονιά που αφήνουμε ένα βήμα πίσω τις ανησυχίες της καθημερινότητας, ώστε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους, σκορπίζοντας λίγη από τη χαρά της περιόδου συλλογιζόμενοι παράλληλα τον χρόνο που φεύγει.

Είναι μια θαυμάσια εποχή γεμάτη με φως, γέλια, μουσική και προπάντων μαγεία. Είναι επίσης μια εποχή που δωρίζουμε, και εδώ στην OMEGA συγκεντρώσαμε κάποιες πραγματικά εμπνευσμένες ιδέες για δώρα.

Πώς θα περιγράφατε κάποιον ξεχωριστό για εσάς; Κομψό; Κοινωνικό; Ή κυνηγό της περιπέτειας;

Όποιος και να είναι, ανεξαρτήτως του τρόπου ζωής του, υπάρχει ένα ρολόι της OMEGA που του ταιριάζει. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτοί οι καλοφτιαγμένοι θησαυροί είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φέρνουν χαρά για πολύ καιρό ακόμη αφού περάσουν οι απολαύσεις της εορταστικής περιόδου. Έτσι λοιπόν διαθέστε λίγες στιγμές για να εξερευνήσετε τις συλλογές ρολογιών…

Και από όλους στην OMEGA, ευχές για μια θαυμάσια εορταστική περίοδο!

Globemaster Annual Calendar
συλλεκτικής έκδοσης

Με μία κάσα από πλατίνα 950, αυτή η συλλεκτική έκδοση του Globemaster στα 41mm, έχει ως χαρακτηριστικό τη γυαλισμένη κυματιστή στεφάνη και το αμμοβολισμένο πολυεδρικό και κεκλιμένο καντράν επίσης από πλατίνα 950, εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο Constellation του 1952. Λόγω της λειτουργίας του ετήσιου ημερολογίου που διαθέτει, κάθε μία από τις έδρες περιλαμβάνει έναν μήνα του χρόνου. Βρίσκουμε επίσης, στο καντράν, το χαρακτηριστικό αστέρι για το μοντέλο Constellation σε λευκό χρυσό 18Κ όπως και το λογότυπο της OMEGA. Οι δείκτες αλλά και οι ενδείξεις που είναι γεμισμένες με πράσινο σμάλτο είναι επίσης από λευκό χρυσό 18Κ. Το οπίσθιο καπάκι της κάσας περιλαμβάνει ένα μενταγιόν γεμισμένο με πράσινο σμάλτο από λευκό χρυσό 18Κ που απεικονίζει το κεντρικό αστεροσκοπείο της Γενεύης. Το ρολόι διαθέτει ένα πράσινο δερμάτινο λουρί και λειτουργεί με το μηχανισμό 8923 Co-Axial Master Chronometer της OMEGA, έχοντας λειτουργία ετήσιου ημερολογίου, αλλά και επαναστατική αντι-μαγνητική τεχνολογία.

Speedmaster
Dark Side of the Moon

Αυτό το κομψό και σπορ ρολόι αποτελεί φόρο τιμής στο καινοτόμο πνεύμα των αστροναυτών του Απόλλο ΙΙΧ, των πρώτων ανθρώπων που είδαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης. Το μοναδικό αυτό μοντέλο φέρει ένα μαύρο κεραμικό καντράν από οξείδιο του Ζιρκονίου με εντυπωσιακούς δείκτες από λευκό χρυσό 18Κ στο ύφος του Moonwatch, καθώς επίσης και 2 κεραμικά υποκαντράν στις θέσεις των ωρών 3 και 9.

Στη ματ ταχυμετρική κλίμακα που είναι κατασκευασμένη από νιτρίδιο του χρωμίου – ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχεδιαστικά γνωρίσματα του Speedmaster – ξεχωρίζει η κεραμική και γυαλισμένη στεφάνη που είναι τοποθετημένη στην κεραμική κάσα των 44,25mm όπου εναλλάσσονται ματ και γυαλισμένες επιφάνειες. Σκαλισμένες στο κεραμικό οπίσθιο καπάκι λίγο πάνω από το κρύσταλλο σαπφείρου υπάρχουν οι λέξεις «Dark Side of the Moon» – ο απαραίτητος φόρος τιμής στη κληρονομιά και στο σαγηνευτικό σχεδιασμό του Speedmaster. Το ρολόι διαθέτει ένα επικαλυμμένο με νάιλον λουρί και λειτουργεί με τον μηχανισμό 9300 Co-Axial της OMEGA.

Constellation Petite Seconde
Το μοντέλο Constellation Petite Seconde είναι το πρώτο ρολόι στον κόσμο που φέρει τον τίτλο του Master Chronometer και είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τις γυναίκες. Με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό των ρολογιών της οικογένειας Constellation, το νέο Petite Seconde έχει ως χαρακτηριστικό το λευκό καντράν από φίλντισι, με 10 διαμαντένιες ενδείξεις ωρών που συγκρατούνται στην επιφάνεια του καντράν από βάσεις σε κίτρινο χρυσό 18Κ. Η νέα γοητευτική ανατροπή σε αυτό το εμβληματικό ρολόι είναι η προσθήκη ενός καντράν δευτερολέπτων που βρίσκεται στη θέση ώρας 9 και φέρει 4 διαμαντένιες ενδείξεις. Για να υπάρχει ισορροπία η OMEGA μετακίνησε το παράθυρο της ημερομηνίας στη θέση ώρας 6.

Είναι όμορφο εξωτερικά και περιέχει μια τεχνική επανάσταση εσωτερικά, καθώς ο μηχανισμός των δευτερολέπτων φέρει μια μοναδική καινοτομία της OMEGA – έναν τροχό με εύκαμπτα δόντια που επιτρέπει στο δείκτη των δευτερολέπτων να γλιστρά κατά την περιστροφή του χωρίς να τρέμει. Ο μη-μαγνητικός τροχός κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας τη διαδικασία LIGA, που ουσιαστικά επιτρέπει την κατασκευή εξαρτημάτων από το μηδέν, ανά ένα μικροσκοπικό τμήμα τη φορά. Ο μηχανισμός Master Chronometer του εξαιρετικού αυτού μοντέλου είναι ορατός μέσω του οπίσθιου καπακιού από κρύσταλλο σαπφείρου.

Το De Ville Ladymatic
Co-Axial 34 mm

Όταν το μοντέλο Ladymatic πρωτοπαρουσιάστηκε το 1955, έγινε το καθοριστικό ρολόι στη γυναικεία μόδα. Έξι δεκαετίες από τότε, και ακόμη διατηρεί κάθε γραμμάριο της χάρης και του σαγηνευτικού του στυλ. Σε αυτό το μοντέλο, η ατσάλινη κάσα ενισχύεται από ένα ματ μεταλλικό μπρασελέ με κυματοειδής άκρες, δημιουργημένο από ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18Κ. Χρυσό Sedna™ συναντάμε επίσης και στους γυαλισμένους δείκτες σε μορφή άλφα, καθώς και στις 11 διαμαντένιες ενδείξεις ώρας. Ακτινοβολώντας γύρω από το λευκό καντράν από φίλντισι, η στεφάνη είναι στρωμένη με διαμάντια, ενώ ένα διαμάντι εξαιρετικής κοπής OMEGA είναι τοποθετημένο μέσα στην γυαλισμένη κορώνα. Στο μοντέλο De Ville Ladymatic Co-Axial 34 mm, μπορούμε να δούμε τις ημέρες από το παράθυρο στη θέση ώρας 3, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει ο μηχανισμός Co-Axial 8520 της OMEGA.


Fine Jewellery

Το Μενταγιόν Ladymatic
Διαχρονικό, αισθησιακό και ευκολοφόρετο, το μενταγιόν Ladymatic με διαμάντια σε κόκκινο χρυσό 18Κ είναι από τη πρώτη ματιά θηλυκό και γεμάτο χάρη. Χάρη στο ελκυστικό κυματοειδές μοτίβο, το κόσμημα αυτό επανερμηνεύει κομψά τη κάσα του ρολογιού Ladymatic, δημιουργώντας έναν ισχυρό σύνδεσμο με το εμβληματικό ρολόι που φέρει την ίδια ονομασία.

Διαμάντια και καράτια: 64 διαμάντια. Συνολικό βάρος 0,400 ct.

Ξένη δημοσίευση

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024