Η Παλμέιρας είναι η νέα πρωταθλήτρια Βραζιλίας και επέστρεψε στο «θρόνο» μετά από 22 ολόκληρα χρόνια! Η «Βερντάο», από τις πιο λαοφιλείς ομάδες στη Βραζιλία, κατέκτησε τον ένατο τίτλο της ιστορίας της και έγινε η δεύτερη σε τρόπαια στη χώρα, μετά τη Σάντος, η οποία έχασε 2-0, στην έδρα της, από Φλαμένγκο για την 37η αγωνιστική του «Brazileirao».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.