
Σώοι τέσσερις επιβάτες θαλαμηγού που έπεσε σε βράχια
Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις ουκρανοί επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής λόγω εισροής υδάτων στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΠΕ Λεγρενών.
Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις ουκρανοί επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής λόγω εισροής υδάτων στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΠΕ Λεγρενών.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη κοντά σε βραχώδη περιοχή, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί, να χτυπήσει στα βράχια και να βυθιστεί.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες που ειδοποίησαν για βοήθεια κατάφεραν να βγουν στη στεριά, όπου παρελήφθησαν από όχημα του λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο του Λαυρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»





