Βουλγαρία και Σερβία επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επίσημη επίσκεψη σε Βουλγαρία και Σερβία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα και την Τρίτη. Πρώτος σταθμός, η Σόφια όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ και τον πρόεδρο της χώρας Πλεβνέλιεφ.
Επίσημη επίσκεψη σε Βουλγαρία και Σερβία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ. Επίσης θα έχει συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Σερβία, όπου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της χώρας Τόμισλαφ Νίκολιτς, καθώς και από τον πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο.
Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς.
Την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, καθώς και με Έλληνες επιχειρηματίες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας