Βουλγαρία και Σερβία επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επίσημη επίσκεψη σε Βουλγαρία και Σερβία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα και την Τρίτη. Πρώτος σταθμός, η Σόφια όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ και τον πρόεδρο της χώρας Πλεβνέλιεφ.
Επίσημη επίσκεψη σε Βουλγαρία και Σερβία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ. Επίσης θα έχει συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Σερβία, όπου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της χώρας Τόμισλαφ Νίκολιτς, καθώς και από τον πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο.
Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς.
Την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, καθώς και με Έλληνες επιχειρηματίες.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας