Mercedes-Benz C-Class Sedan 2018: Με το βλέμμα ψηλά..
To μεσαίο τετράθυρο μοντέλο ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνολογία και κινητήρες από την πιο πρόσφατη E-Class αλλά και από την προς ανανέωση S-Class, με ορίζοντα το 2018.
Τυπική ως όφειλε λόγω… γερμανικής καταγωγής η Mercedes-Benz έχει ήδη ξεκινήσει από καιρό τις δοκιμές της ανανεωμένης εκδοχής της C-Class Sedan η οποία προσφέρει για ακόμα μια φορά τον εαυτό της, στο φωτογραφικό φακό δίνοντας μια ευκαιρία αποκωδικοποίησης των στοιχείων που θα συνθέσουν τον βελτιωμένη εκδοχή της με επιρροές από τα ψηλότερα… «κλιμάκια» της γκάμας.
Αν και η παρουσία της στα πεδία δοκιμών έχει ξεκινήσει από την περασμένη άνοιξη, αυτή την φορά η C-Class Sedan επιστρέφει με λιγότερο καμουφλάζ δίνοντας το στίγμα των περιορισμένων σχεδιαστικών της αλλαγών που εδράζονται κυρίως στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα με κυρίαρχα στοιχεία την ανασχεδίαση των προφυλακτήρων και των φωτιστικών σωμάτων.
Σε αντίθεση με τις περιορισμένες διαφοροποιήσεις στις μεταλλικές και μη εξωτερικές της επιφάνειες, η Mercedes-Benz ετοιμάζει πολύ πιο εκτεταμένες αλλαγές κάτω από αυτές.
Στις σημαντικότερες συγκαταλέγεται η ένταξη των νέας γενιάς αρθρωτών κινητήρων της Mercedes-Benz μεταξύ των οποίων ο τετρακύλινδρος turbodiesel με χωρητικότητα 2,0 λίτρων και ισχύ 194 ίππων καθώς και ένας νέος εξακύλινδρος σε ευθεία διάταξη υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης ο οποίος θα συνδυάζεται με μικροϋβριδικό σύστημα και επικουρικό ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή προσφέροντας σημαντικά οφέλη σε επίπεδο αποδοτικότητας.
Σε ό,τι αφορά την κορυφαία AMG έκδοση, αυτή αναμένεται να επωφεληθεί από έναν ακόμα ισχυρότερο V8 ο οποίος αναμένεται να αποδίδει παραπάνω από τους 476 και 510 ίππους των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων με την υπογραφή του Affalterbach ενώ τις αυξητικές τάσεις ισχύος αναμένεται να ακολουθήσει και η C 43 AMG.
Στο εσωτερικό, η ανανεωμένη C-Class θα διατηρήσει τη γνώριμη αισθητική της διαθέτοντας ωστόσο ακόμα περισσότερη τεχνολογία, αρχής γενομένης από ένα βελτιωμένο και με περισσότερες λειτουργίες σύστημα infotainment. Την αναβαθμισμένη εικόνα θα πλαισιώσει ο νέος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων καθώς και μια σειρά νέων χειριστηρίων αφής στο τιμόνι, όπως στην E-Class.
AUTOMEDIA
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)











































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442