Επιχείρησε να παραλάβει μανιτάρια-ναρκωτικά σε δέμα από το Βέλγιο
Μανιτάρια του ναρκωτικού ψιλοκυβίνη επιχείρησε να παραλάβει σε δέμα μέσω ταχυδρομείου ένας 39χρονος, που συνελήφθη για την εισαγωγή τους στην ελληνική Επικράτεια. Εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο Γαλάτσι από αστυνομικούς, εντός ταχυδρομικού γραφείου, την ώρα που παραλάμβανε δέμα που του είχε αποσταλεί από το Βέλγιο.
Μανιτάρια του ναρκωτικού ψιλοκυβίνη επιχείρησε να παραλάβει σε δέμα μέσω ταχυδρομείου ένας 39χρονος, που συνελήφθη για την εισαγωγή τους στην ελληνική Επικράτεια.
Εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντός ταχυδρομικού γραφείου, την ώρα που παραλάμβανε δέμα που του είχε αποσταλεί από το Βέλγιο.
Όπως διαπιστώθηκε, το δέμα περιείχε μανιτάρια ψιλοκυβίνης βάρους 218 γραμμαρίων, τα οποία, κατά την ΕΛ.ΑΣ.,ο 39χρονος προόριζε για περαιτέρω διακίνηση.
Επιπλέον, σε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς κι ένα κινητό τηλέφωνο.
Με δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα