
Ποινική δίωξη κατά της Ακτωρ ΑΤΕ και της Μοχλός ΑΕ
Ποινική δίωξη για - κακουργηματική - απάτη σε βάρος του Δημοσίου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατά των υπευθύνων των κατασκευαστικών εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.
Ποινική δίωξη για – κακουργηματική – απάτη σε βάρος του Δημοσίου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατά των υπευθύνων των κατασκευαστικών εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.
Η δίωξη, που θα προσωποποιηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, είναι αποκύημα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η εισαγγελέας κυρίαΒαρβάρα Γνεσούλη, και αφορά προσυνεννοημένες προσφορές των εν λόγω εταιρειών, κατά τη δημοπράτηση των έργων για την επέκταση κρηπιδώματος σταθμού εμπορευματοκιβωτίων προβλήτα του ΟΛΘ αλλά και την ανακαίνιση υποδομής γραμμής και ενίσχυση της σήραγγας Ομόνοιας-Μοναστηράκι.
Ελευθερία Κόλλια
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ ήταν πιο εκτεταμένοι από τους προηγούμενους – Επλήγησαν «πάνω από 80 στόχοι»
- Ιρλανδία: Η Βουλή εγκρίνει απαγόρευση των εισαγωγών προϊόντων από ισραηλινούς οικισμούς στη Δυτικη Οχθη
- Κρίση θεσμών στην Ελλάδα;
- Ανεξέλεγκτες οι χρήσεις της ΑΙ στο δημόσιο τομέα
- Ταξί: Συνελήφθησαν 4 οδηγοί που εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από τουρίστες
- Ισραήλ: Ο Λίβανος πρέπει να εξαλείψει «τον κίνδυνο» της Χεζμπολάχ στον νότο, δηλώνει το Βερολίνο
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442