Με 33.000 ευρώ θα πληρώσει ο Ολυμπιακός τα καπνογόνα που άναψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και προκάλεσαν τη διακοπή του ντέρμπι τρεις φορές. Ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας τιμώρησε με υψηλό πρόστιμο τους «ερυθρόλευκους» για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και για υβριστικά συνθήματα, ενώ μικρότερα ποσά θα πληρώσουν και οι ΑΕΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος, επίσης για τις αναμετρήσεις τους τη 10η αγωνιστική.
Με 33.000 ευρώ θα πληρώσει ο Ολυμπιακός τα καπνογόνα που άναψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και προκάλεσαν τη διακοπή του ντέρμπι τρεις φορές. Ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας τιμώρησε με υψηλό πρόστιμο τους «ερυθρόλευκους» για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και για υβριστικά συνθήματα, ενώ μικρότερα ποσά θα πληρώσουν και οι ΑΕΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος, επίσης για τις αναμετρήσεις τους τη 10η αγωνιστική.
Η απόφαση:
«Α) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 07/11/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 07/11/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2218250 από 08/11/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ
Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/11/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/11/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/16/2204938 από 07/11/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ
Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 6/11/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 06/11/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/44/1/5-λζ΄από 08/11/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ
Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/11/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 06/11/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ».
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.