
Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Θάνος Πλεύρης
Βελτιώνεται σταδιακά η υγεία του πολιτικού Θάνου Πλεύρη καθώς εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες για την αντιμετώπιση επεισοδίου σήψης ως απόρροια επέμβασης στο πόδι.
Βελτιώνεται σταδιακά η υγεία του πολιτικού Θάνου Πλεύρη καθώς εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες για την αντιμετώπιση επεισοδίου σήψης ως απόρροια επέμβασης στο πόδι.
Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:
«Η υγεία του κ. Αθανάσιου Πλεύρη βαίνει περαιτέρω βελτιούμενη (τόσο κλινικά, όσο και εργαστηριακά), πράγμα που επέτρεψε την έξοδό του από τη ΜΕΘ και τη συνέχιση της νοσηλείας του στο νοσηλευτικό όροφο.
» Συνεχίζεται να του παρέχεται όλη η ενδεικνυόμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και φροντίδα.»
health.in.gr
- Joyspan: Ανακαλύπτοντας το νόημα της χαράς
- Νεκρά πρόβατα εντοπίστηκαν σε πλαγιά στην Πτελέα Κοζάνης
- Fuel Pass: Τα ψιλά γράμματα της επιδότησης – Πότε θα κόβονται οι αιτήσεις
- Συνταγή: Μωσαϊκό σοκολάτας με κουβερτούρα και φιστίκια
- Ιράν: Ο Τραμπ ξηλώνει κι άλλους αξιωματικούς μετά τον αρχηγό του στρατού ενώ απειλεί με χτυπήματα σε πολιτικές υποδομές
- Ιρανικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Κουβέιτ
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
- Επιμένει η κακοκαιρία Erminio: Καταιγίδες σε πέντε περιοχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442