Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eίκοσι χρόνια Μπλε με Θεοδοσία Τσάτσου και Τζώρτζια επί σκηνής

Eίκοσι χρόνια Μπλε με Θεοδοσία Τσάτσου και Τζώρτζια επί σκηνής

...

Oι Μπλε γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους στην ελληνική μουσική σκηνή και πραγματοποιούν ένα ιστορικό reunion με την πρώτη τους ερμηνεύτρια, Θεοδοσία Τσάτσου.

Ο Γιώργος Παπαποστόλου – μουσική, ο Γιώργος Παρώδης – στίχοι, η Τζώρτζια Κεφαλά – φωνή και η Νατάσα Αλεξίου – βιολί, θα συναντήσουν τη Θεοδοσία Τσάτσου, στην σκηνή του Piraeus 117 Academy την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, προσφέροντας στο κοινό δυνατές μουσικές αναμνήσεις από το πρώτο άλμπουμ τον Μπλε, «Ενοχές» φτάνοντας στο σήμερα.

Η Τζώρτζια, αναφερόμενη στη μοναδική αυτή συνάντηση, αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:
«Η Θεοδοσία για εμένα μέχρι τώρα, ήταν μια μακρινή παρουσία που όμως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου. Ξεκινήσαμε χωρίς να το θέλουμε «αντίπαλες». Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ποτέ αυτή η θέση δεν είχε θυμό,ανταγωνιστικότητα, αντιπάθεια ή εμπαθεια. Πάντα έβλεπα την ωραία πορεία της με ενδιαφέρον.
Παρ’ όλα αυτα,για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η πορεία της μίας θα καθόριζε ίσως τη βιωσιμότητα της άλλης. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή σε φέρνει η ζωή σε αυτή τη θέση ή διαλέγεις να μπεις εσυ, ξέρω σίγουρα όμως, πως ο «αντίπαλος» σε κάνει καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Και όταν αυτός ειναι άξιος και ικανός τότε ξεπερνάς τον εαυτό σου. Πέρασαν 20 χρόνια. Ήταν δύσκολο και για τα δύο μέρη. Συναντηθήκαμε τρεμάμενοι, επιφυλακτικοί με αγάπη όμως.
«Πως ήταν για σένα;», ακολούθησαν χαμόγελα, αστεία, διήγηση δύσκολων στιγμών και κατανόηση! Αυτή η μαγική λέξη που αλλάζει πρώτα εμάς και μετά τον κόσμο. Όταν την ρωτήσαμε πως αισθάνεται, μας είπε πως αν ήταν άσχημο θα είχε φύγει απο τα πρώτα λεπτά. Την ευχαριστώ πολύ που έμεινε και που ήταν ο καλύτερος «εχθρός»!
».

Aπό την πλευρά της η Θεοδοσία Τσάτσου, γράφει στη σελίδα της στο Facebook:
«Με προκαλεί η Μουσική κάθε φορά. Τώρα όμως τα δίνει ολα απροκάλυπτα και επειδή δεν μπόρεσα ποτέ να τις αντισταθώ, λεω ναι. Ναι, είναι η αγάπη που ενώνει και έφτασε ο καιρός να μας ενώσει και να μας λευτερώσει».

Λίγα λόγια για τους Μπλε
Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Ενοχές». Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους Μπλε τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν.

Δεκέμβριος του 2016 και οι ΜΠΛΕ γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους. Στις 16 του μήνα, η Τζώρτζια και η Θεοδοσία ενώνουν τις μοναδικές φωνές και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία στο ιστορικότερο live του συγκροτήματος. Μαζί τους οι μουσικοί: Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (Μπάσο).

Piraeus 117 Academy, Αθήνα
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Έναρξη: 21:30

Προπώληση εισιτηρίων:
Τα εισιτήρια ορθίων κοστίζουν 10€
Τα εισιτήρια καθημένων αποκλειστικά για τον εξώστη κοστίζουν 14€
Ταμείο
Τα εισιτήρια ορθίων κοστίζουν 12€
Τα εισιτήρια καθημένων αποκλειστικά για τον εξώστη κοστίζουν 14€:
Σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024