Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκολ στο 93' υποσχέθηκε ο Τσίπρας στα αποδυτήρια της Εθνικής

Γκολ στο 93′ υποσχέθηκε ο Τσίπρας στα αποδυτήρια της Εθνικής

Γνωστός φίλος του ποδοσφαίρου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον πολύ σημαντικό αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Μετά τη λήξη του ματς βρέθηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί διεθνείς και τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Γνωστός φίλος του ποδοσφαίρου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον πολύ σημαντικό αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Μετά τη λήξη του ματς βρέθηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί διεθνείς και τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για λίγα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους συνεχάρη για τη μεγάλη προσπάθειά τους στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα αγκάλιασε τον σκόρερ, Γιώργο Τζαβέλλα, και είπε μεταξύ άλλων στους διεθνείς: «Συγχαρητήρια, είμαστε μαζί σας στην προσπάθεια σας», ενώ μιλώντας στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε, του είπε μεταξύ άλλων: «Είσαι ο καλύτερος Γερμανός μου φίλος», για ν’ απαντήσει ο Γερμανός κόουτς: «Μην νομίζεις, στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς.»

Το κλίμα ήταν ευχάριστο στη συνάντηση και ο Βασίλης Τοροσίδης είπε στον πρωθυπουργό: «Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος,» για να απαντήσει, χαμογελώντας, ο Αλέξης Τσίπρας: «Μην ανησυχείς, θα το βάλουμε κι εμείς γκολ στο 93′!»

Συνάντηση με τους… 2004

Την ευκαιρία να συναντήσει κάποιους από τους (πρώην πια) ποδοσφαιριστές που έγραψαν την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της Εθνικής ομάδας είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βοσνία επισκέφθηκε τη σουίτα που φιλοξενούσε ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατάκτησε το Euro 2004 και παρέμεινε αρκετό χρόνο μαζί τους, συνομιλώντας με τους Αντώνη Νικοπολίδη, Γιώγο Καραγκούνη, ‘Αγγελο Μπασινά, Βασίλη Τσάρτα και Νίκο Νταμπίζα για τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου σε ημερομηνία που θα οριστεί προσεχώς, προκειμένου να συνεχίσουν τη συζήτηση και να ανταλλάξουν απόψεις για το άθλημα, αφού η πείρα και η προσωπικότητα των παικτών του 2004 είναι δεδομένη και, ενδεχομένως, θα μπορούσαν να συνεισφέρουν προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων σχετικά με το άθλημα.

Την οργή των οπαδών της Βοσνίας που βρέθηκαν στο Φάληρο, συνακόλουθα και του υπόλοιπου πληθυσμού της βαλκανικής χώρας, προκάλεσε πανό με απαράδεκτο εθνικιστικό περιεχόμενο που αναρτήθηκε στην ελληνική εξέδρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024