Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη διάθεση του Σκίμπε Μανιάτης και Πέτσος, εκτός ο Μπακασέτας

Στη διάθεση του Σκίμπε Μανιάτης και Πέτσος, εκτός ο Μπακασέτας

Ο Τάσος Μπακασέτας προστέθηκε στον «κύκλο των χαμένων διεθνών» για τον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μετά τους Κώστα Μανωλά και Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής, λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό και όπως είναι φυσικό δεν θα συνδράμει την προσπάθεια των συμπαικτών του, αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε ήδη όταν ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, την περασμένη Δευτέρα.

Ο Τάσος Μπακασέτας προστέθηκε στον «κύκλο των χαμένων διεθνών» για τον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία/ Ερζεγοβίνη, μετά τους Κώστα Μανωλά και Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής, λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό και όπως είναι φυσικό δεν θα συνδράμει την προσπάθεια των συμπαικτών του, αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε ήδη όταν ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, την περασμένη Δευτέρα.

Το παρήγορο για τον Γερμανό εκλέκτορα, πάντως, είναι πως τόσο ο Γιάννης Μανιάτης όσο και ο Θανάσης Πέτσος ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεσή του, ενόψει της κομβικής για την πορεία της Εθνικής αναμέτρηση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024