Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου: Η ΕΤΕ δεν μπορεί να αγνοεί τις αποφάσεις του βασικού μετόχου

Μαξίμου: Η ΕΤΕ δεν μπορεί να αγνοεί τις αποφάσεις του βασικού μετόχου

Η διοίκηση μιας τράπεζας οφείλει να μην αγνοεί τις προτροπές του βασικού μετόχου, δήλωσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στο θέμα της Εθνικής Τράπεζας και στη διαφωνία που έχει ανακύψει με το ΤΧΣ σχετικά με τη διοίκηση της ΕΤΕ και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λεωνίδα Φραγκιαδάκη. Η δήλωση έρχεται σε συνέχεια της σύστασης Δραγασάκη στη νέα διοίκηση της Εθνικής.

Η διοίκηση μιας τράπεζας οφείλει να μην αγνοεί τις προτροπές του βασικού μετόχου, δήλωσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στο θέμα της Εθνικής Τράπεζας και στη διαφωνία που έχει ανακύψει με το ΤΧΣ σχετικά με τη διοίκηση της ΕΤΕ και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λεωνίδα Φραγκιαδάκη.

Η δήλωση έρχεται σε συνέχεια της σύστασης του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη στη νέα διοίκηση της Εθνικής.

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε συγκεκριμένα πως «η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις για το θέμα, δεν παρεμβαίνει στην επιλογή της ηγεσίας των τραπεζών, καθώς δεν είναι αυτός ο θεσμικός της ρόλος.

» Το ρήγμα, ωστόσο, ανάμεσα στην ΕΤΕ και το ΤΧΣ οφείλει άμεσα να κλείσει, για να μην δημιουργήσει προβλήματα στη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος».

«Η διοίκηση μιας τράπεζας οφείλει να μην αγνοεί τις αποφάσεις και τις προτροπές ενός εκ των βασικών μετόχων» κατέληξε ο ίδιος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024