Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
American Horror Story: Το «Asylum» επιστρέφει στο τελικό τρέιλερ του «Roanoke»

American Horror Story: Το «Asylum» επιστρέφει στο τελικό τρέιλερ του «Roanoke»

...

Μαντώ Σιώμου

Προσοχή ακολουθούν spoilers.

Το American Horror Story: Roanoke φτάνει στο τέλος του, κι’ όπως είχε υποσχεθεί, σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες που γνωρίσαμε στην έκτη σεζόν πέθαναν στο δάσος της Βιρτζίνια. Το φινάλε της επόμενης εβδομάδας «παραμονεύει» και ακόμη ένας επιζών θα επιστρέψει, συμπεριλαμβανομένου και του χαρακτήρα της Σάρα Πόλσον από το Asylum, Λάνα Γουίντερς.

Ο Ράιαν Μέρφι είχε ήδη αποκαλύψει την επιστροφή της Λάνα Γουίντερς στο Roanoke, και τώρα ξέρουμε ότι ο χαρακτήρας της Πόλσον από την 6η σεζόν δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως με τη Λί Χάρις, την οποία υποδύεται η Αντίνα Πόρτερ, που είναι η μόνη επιζών της «σφαγής» του δεύτερου μέρους του My Roanoke Nightmare, με μία οντότητα (μάλλον) να την κυριεύει.

Το πρώτο τρέιλερ, για το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο του American Horror Story: Roanoke, αποκαλύπτει όχι μόνο την επιστροφή της Πόλσον ως επιζών του Ασύλου, αλλά και μερικά στοιχεία της σειράς του Μέρφι, People v. O.J. Simpson, καθώς η Λι θα πάει σε δίκη για το λουτρό αίματος που συνέβη στο δάσος της Βιρτζίνια.

Αδημονούμε για περισσότερες εκπλήξεις στο φινάλε της έκτης σεζόν του American Horror Story: Roanoke, το οποίο θα προβληθεί στην Αμερική, στις 16 Νοεμβρίου. Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FOX, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 23:30. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024