Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Νέα υποχώρηση κατά 1,3 δισ. ευρώ της εξάρτησης των τραπεζών από τον ELA
Η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας της ΕΚΤ (ELA) μειώθηκε κατά 2,7% ή 1,3 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο, σε σχέση έναν μήνα νωρίτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας της ΕΚΤ (ELA) μειώθηκε κατά 2,7% ή 1,3 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο, σε σχέση έναν μήνα νωρίτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) την Πέμπτη.
Η χρηματοδότηση από τον ELA μειώθηκε στα 46,3 δισ. ευρώ στα τέλη Οκτωβρίου από τα 47,6 δισ. ευρώ στα τέλη Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία.
Η υποχώρηση που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, σημειώνει το Reuters, οφείλεται στην επαναφορά του waiver από την ΕΚΤ τον Ιούνιο που έδωσε ξανά πρόσβαση στην φθηνή χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Την περασμένη εβδομάδα η ΕΚΤ μείωσε το όριο του ELA προς τις ελληνικές τράπεζες κατά 700 εκατ. ευρώ στα 51,1 δισ. ευρώ. Το νέο όριο ισχύει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!