
Θεοδωράκης για Τραμπ: Νικάει ο λύκος που ταΐζουμε περισσότερο
«Μέσα μας έχουμε και τον καλό και τον κακό λύκο. Και νικάει αυτός που ταΐζουμε περισσότερο. Παλιά ινδιάνικη παροιμία» σχολίασε ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
«Μέσα μας έχουμε και τον καλό και τον κακό λύκο. Και νικάει αυτός που ταΐζουμε περισσότερο. Παλιά ινδιάνικη παροιμία» σχολίασε ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
Μέσα μας έχουμε και τον καλό και τον κακό λύκο. Και νικάει αυτός που ταϊζουμε περισσότερο. Παλιά ινδιάνικη παροιμία #USElection2016
— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) November 9, 2016
Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε ταχθεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Σε προηγούμενες αναρτήσεις του στο twitter σημείωνε: «Ο Τραμπ εκπροσωπεί την συντηρητική, φοβική Αμερική· η Χίλαρι φέρνει μια γνώση από την εποχή Κλίντον. Η απόφαση είναι απλή.»
Επίσης, ότι: «όσα συμβαίνουν στην Αμερική ίσως επηρεάσουν τις ζωές μας. Η εκλογή Τραμπ θα δώσει αρνητικό σήμα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές
- Άκαρπες οι συνομιλίες στον ΟΗΕ για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων
- Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρέτησε το «Late Show» με τη βοήθεια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ – Το πικρόχολο σχόλιο του Τραμπ
- Κούβα: «Κανείς δεν θα απαγάγει τον Ραούλ Κάστρο», λέει η κόρη του
- Καλιφόρνια: 40.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολές εκκένωσης μετά από διαρροή σε δεξαμενή χημικών
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
