
Brexit: Την Πρωτοχρονιά μιλά το Δικαστήριο, επιμένει η Μέι στο χρονοδιάγραμμα
Το βρετανικό Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε πως αναμένεται να έχει φτάσει κοντά στην Πρωτοχρονιά σε ετυμηγορία του για το ρόλο του Κοινοβουλίου στο Brexit, μετά την έφεση που άσκησε η κυβέρνηση στην απόφαση που την δέσμευε σε ψήφο των βουλευτών. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι από την πλευρά της δηλώνει πεπεισμένη ότι μπορεί να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για ενεργοποίηση του άρθρου 50 μέχρι το τέλος του Μαρτίου.
Το βρετανικό Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε πως αναμένεται να έχει φτάσει κοντά στην Πρωτοχρονιά σε ετυμηγορία του για το ρόλο του Κοινοβουλίου στο Brexit, μετά την έφεση που άσκησε η κυβέρνηση στην απόφαση που την δέσμευε σε ψήφο των βουλευτών.
Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι από την πλευρά της δηλώνει πεπεισμένη ότι μπορεί να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για ενεργοποίηση του άρθρου 50 μέχρι το τέλος του Μαρτίου.
Το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαίωσε πως θα ξεκινήσει στις 5 Δεκεμβρίου την ακρόαση επί της έφεσης που κατέθεσε η βρετανική κυβέρνηση. Με την υπόθεση θα ασχοληθούν και τα έντεκα μέλη του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)
- Ηλεκτρονικές απάτες με πλαστά εισιτήρια για το Μουντιάλ και email-παγίδες
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 86-82: Οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα, πλήγμα με Ταβάρες



