Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπάμα: «Yes, we can!» με την Χίλαρι Κλίντον

Ομπάμα: «Yes, we can!» με την Χίλαρι Κλίντον

«Κάντε για την Χίλαρι αυτό που κάνατε για εμένα» κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες ο Μπαράκ Ομπάμα σε ομιλία που εκφώνησε σε προεκλογική συγκέντρωση υπέρ της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος στο Μίσιγκαν υπό τις επευφημίες του πλήθους «Yes, we can!» (Ναι, μπορούμε!) -το σύνθημα της δικής του εκστρατείας που οδήγησε στην ιστορική νίκη του 2008.

«Κάντε για την Χίλαρι αυτό που κάνατε για εμένα» κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες ο Μπαράκ Ομπάμα σε ομιλία που εκφώνησε σε προεκλογική συγκέντρωση υπέρ της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος μία ημέρα πριν την εκλογική αναμέτρηση για τον Λευκό Οίκο.

«Έχετε την ευκαιρία να εκλέξετε την πρώτη γυναίκα πρόεδρο» δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος ενώπιον των υποστηρικτών της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τον προεδρικό θώκο.

Το πλήθος φώναζε «Ναι, μπορούμε!» (Yes, we can!), το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα το 2008.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα πρόκειται να βρεθούν στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον στην Φιλαδέλφεια κλείνοντας μαζί την προεκλογική της εκστρατεία.

«Γνωρίζω την Χίλαρι. Έχει αφιερώσει την ζωή της στο να κάνει αυτήν την χώρα καλύτερη» τόνισε ο Ομπάμα και κάλεσε τους Αμερικανούς να σπεύσουν να ψηφίσουν την πρώην Πρώτη Κυρία.

«Αύριο θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ μιας πολιτικής του διχασμού και της κακίας και […] μιας πολιτικής που λέει ‘όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατο’» τόνισε ο Ομπάμα επαναλαμβάνοντας το σύνθημα της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον (stronger together).

«Και δεν πρέπει απλώς να ψηφίσετε εναντίον κάποιου. Έχετε μια υποψήφια που ανέρχεται στο ύψος των περιστάσεων και [αξίζει] την ψήφο σας. Μια υποψήφια που είναι έξυπνη. Μια υποψήφια που είναι σταθερή. Μια υποψήφια που έχει δοκιμαστεί» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επισήμανε ότι είναι «λίγο συγκινημένος» καθώς τελειώνει αυτή η προεκλογική εκστρατεία.

«Πρόκειται πιθανόν για την τελευταία μου ημέρα που συμμετέχω σε μια εκστρατεία για κάποιο χρονικό διάστημα» εξήγησε ο απερχόμενος πρόεδρος, ο οποίος θα παραδώσει την σκυτάλη στον/στην διάδοχό του και θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ/AP

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024