Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαββίδης: «Αλλαγές τον Γενάρη, μονόδρομος η παραμονή Ίβιτς»

Σαββίδης: «Αλλαγές τον Γενάρη, μονόδρομος η παραμονή Ίβιτς»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα να «πέταξε» εκ νέου βαθμούς, χάνοντας 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς, χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από τη διοίκηση. Χαρακτηριστικός είναι ο δημόσιος διάλογος του υιού του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, τόνισε πως η παραμονή του Σέρβου τεχνικού, αποτελεί μονόδρομο!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα να «πέταξε» εκ νέου βαθμούς, χάνοντας 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς, χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από τη διοίκηση.

Χαρακτηριστικός είναι ο δημόσιος διάλογος του υιού του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, τόνισε πως η παραμονή του Σέρβου τεχνικού, αποτελεί μονόδρομο!

«Ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα της ομάδας. Δεν είναι ο Ίβιτς. Θα το φτιάξουμε το πρόβλημα της ομάδας. Το μόνο πράγμα που δε θέλω είναι να επιτίθονται οι οπαδοί μας στην ομάδας μας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε τον Γενάρη. Ο Ίβιτς θα μείνει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο Γιώργης Σαββίδης.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με διήμερο ρεπό, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και θα επιχειρήσει να ξεπεράσει την… απογοήτευση από τη νέα αγωνιστική και βαθμολογική απώλεια.

Με τη διακοπή που ακολουθεί για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και τις απουσίες που θα υπάρχουν από εδώ και στο εξής στην προπόνηση για τον Βλάνταν Ίβιτς, το επόμενο «ραντεβού» ομάδας και τεχνικής ηγεσίας ορίστηκε για την Τετάρτη.

Η καινούργια αποτυχία, η δεύτερη στην σειρά σε εκτός έδρας παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό, έχει δημιουργήσει κύμα ανησυχιών στην ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024