Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με Στραματσόνι στο επίκεντρο

ΠΑΟ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με Στραματσόνι στο επίκεντρο

Η βαριά ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με την απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού έχουν φέρει τους «πράσινους» σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έκαναν μάλιστα γνωστή τη θέση τους επισκεπτόμενοι τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ενώ στο επίκεντρο της κριτικής είναι ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι.

Η βαριά ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με την απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού έχουν φέρει τους «πράσινους» σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έκαναν μάλιστα γνωστή τη θέση τους, επισκεπτόμενοι τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ενώ στο επίκεντρο της κριτικής είναι ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι.

Και όχι άδικα θα έλεγε κανείς αφού ο Παναθηναϊκός από αρχές Νοεμβρίου είναι ουσιαστικά εκτός δύο στόχων, το πρωτάθλημα και το Europa League με πολλές κακές εμφανίσεις αλλά και αδικαιολόγητους τραυματισμούς.

Απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας ήταν ξεκάθαρα η απομάκρυνση του Στραματσόνι.

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, τον τεχνικό διευθυντή, Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και τον Ιταλό προπονητή.

Δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να δοθεί λίγος χρόνος ακόμα στον Ιταλό μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που διεξάγεται ύστερα από την διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, το οποίο πάντως δεν έχει καμία λογική καθώς μέσα σε 10 ημέρες δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο άνθρωπος που παρουσιάζει τον Παναθηναϊκό, χωρίς πλάνο, με ενδεκάδες χωρίς λογική και πάντα απροετοίμαστο.

Α.Κ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024