Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετροπόλεμος και φωτιές σε κάδους γύρω από το Πολυτεχνείo

Πετροπόλεμος και φωτιές σε κάδους γύρω από το Πολυτεχνείo

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες, κατέβασε στύλους με σήματα της Τροχαίας και έκαψε κάδους στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για ομάδα 20-30 ατόμων που νωρίτερα πέταξαν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς στο ύψος της πλατείας Συντάγματος μετά το μαθητικό συλλαλητήριο.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες, κατέβασε στύλους με σήματα της Τροχαίας και έκαψε κάδους στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για ομάδα 20-30 ατόμων που νωρίτερα πέταξαν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς στο ύψος της πλατείας Συντάγματος μετά το μαθητικό συλλαλητήριο.

Η ομάδα έφυγε από το Σύνταγμα και κατευθύνθηκε προς το Πολυτεχνείο, όπου έσπασε και μία στάση λεωφορείου στη συμβολή Πατησίων και Αμερικής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να απωθήσουν τα συγκεκριμένα άτομα, ενώ η περιοχή θύμισε «πεδίο μάχης».

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε για αρκετή ώρα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ η λεωφόρος Πατησίων δόθηκε στην κυκλοφορία.

«Τα όσα διαδραματίζονται, με πρωταγωνιστές τους «γνωστούς – αγνώστους» έξω από το Πολυτεχνείο, αποκαλύπτουν την ανοχή της κυβέρνησης στη βία και την ανομία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Ο κατ’ ευφημισμό υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του πριν είναι αργά. Ο σεβασμός των νόμων – άμεση προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- δεν μπορεί να περιφρονείται από κανέναν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024