Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota EV: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται -ηλεκτρικά

Toyota EV: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται -ηλεκτρικά

Ο ιαπωνικός όμιλος έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, προχωρήσει στις απαραίτητες διεργασίες προκειμένου να διαθέσει το πρώτο του αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα έως το 2020.

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωτοπόρου σε ό,τι αφορά τις υβριδικές τεχνολογίες και αυτοκίνητα η Toyota φέρεται να ετοιμάζει το επόμενο βήμα της, βάζοντας στο στόχαστρο την έτερη κατηγορία των φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών αυτοκίνησης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της έγκυρης ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei, η Toyota έχει ήδη διαμορφώσει ένα σαφές πλάνο για την εξέλιξη ηλεκτροκίνητων οχημάτων με στόχο, τη διάθεση του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος της στην Ιαπωνία έως το 2020.

Αν και προς το παρόν ο ιαπωνικός όμιλος φαίνεται να προτιμά να διατηρήσει μυστικά τα ηλεκτρικά σχέδια του, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα έρευνας και εξέλιξης που θα αναλάβει το ηλεκτρικό project έχει ήδη επιλεγεί και αναμένεται να αναλάβει εργασία ήδη από την επόμενη χρονιά.

Επιπλέον, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα της Toyota θα είναι οικογενειακού προσανατολισμού και θα προσφέρει αυτονομία που θα ξεπερνά τα 300 χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024