Μοιρασιά στη Βοιωτία για Λεβαδειακό και Ξάνθη
Η Ξάνθη παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχή αγώνα στο πρωτάθλημα, διάστημα κατά το οποίο έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ με το αποψινό στη Λιβαδειά και με το οποίο ο Ουόν ισοφάρισε στο 80΄ το τέρμα του Γιουνές (τρίτο στο πρωτάθλημα), που είχε δώσει προβάδισμα στους ακρίτες από το 22ο λεπτό.
Η Ξάνθη παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχή αγώνα στο πρωτάθλημα, διάστημα κατά το οποίο έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ με το αποψινό στη Λιβαδειά και με το οποίο ο Ουόν ισοφάρισε στο 80΄ το τέρμα του Γιουνές (τρίτο στο πρωτάθλημα), που είχε δώσει προβάδισμα στους ακρίτες από το 22ο λεπτό.
Οι Βοιωτοί είχαν την υπεροχή στο ξεκίνημα αλλά παρά την επιθετικότητά τους δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ, κάτι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 22ο λεπτό ενάντια στη ροή του αγώνα, όταν στη σέντρα του Λάζιτς ο Γιουνές, πάντοτε με καλές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή, «έγραψε» με κεφαλιά το 0-1.
Στο 42΄ ήταν και πάλι ο Τυνήσιος επιθετικός που έχασε την ευκαιρία ουσιαστικά να «κλειδώσει» το παιχνίδι υπέρ της Ξάνθης, όταν παίρνοντας νέα πάσα από τον Λάζιτς δεν κατόρθωσε να τελειώσει τη φάση από τη μικρή περιοχή.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Λεβαδειακό, που ήταν συνεχώς στην επίθεση αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους απέναντι στην άψογη αμυντική τακτική της ομάδας του Λουτσέσκου, η οποία πάντως είχε δώσει δικαιώματα χάνοντας μέτρα στο γήπεδο.
Ένα εν κινήσει σουτ του Βασιλείου στο 70΄ από γύρισμα του Καραμπουέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, μια προσπάθεια του Μάντζιου από το ύψος της περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Ζίβκοβιτς στο 76΄, αλλά στο 80΄ η επιμονή των «πράσινων» ανταμείφθηκε με το γκολ της ισοφάρισης από τον Ουόν, πρώτο του στο πρωτάθλημα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μιλιάζες.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουλιμπαλί – Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Λάζιτς, Φλίσκας, Νιέτο
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί (55΄ Καραμπουέ), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (90΄ Καλτσάς), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (69΄ Βασιλείου).
ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (84΄ Νιέτο), Γουάλας, Χατζητερζόγλου (60΄ Μπαξεβανίδης), Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά (72΄ Φλίσκας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442