Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Μάρκο Πόποβιτς «επέλεξε» ο Πασκουάλ για Παναθηναϊκό

Τον Μάρκο Πόποβιτς «επέλεξε» ο Πασκουάλ για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειάς του και ο προπονητής των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ, επέλεξε τον αναπληρωματικό πόιντ γκαρντ της ομάδας. Αυτός είναι ο 34χρονος Κροάτης, Μάρκο Πόποβιτς, ο οποίος έχει ύψος 1,85 μέτρα και αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Φουενλαμπράντα, με τους διοικούντες το «τριφύλλι» να έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο, προκειμένου να «σπάσουν» το συμβόλαιό του και να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ.


Ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειάς του και ο προπονητής των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ, επέλεξε τον αναπληρωματικό πόιντ γκαρντ της ομάδας.

Αυτός είναι ο 34χρονος Κροάτης, Μάρκο Πόποβιτς, ο οποίος έχει ύψος 1,85 μέτρα και αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Φουενλαμπράντα, με τους διοικούντες το «τριφύλλι» να έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο, προκειμένου να «σπάσουν» το συμβόλαιό του και να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Πόποβιτς έχει επίσης φορέσει τις φανέλες της Ζαντάρ, του κολεγίου Σάουθερν Αϊνταχο, της Βαλένθια, της Τσιμπόνα, της Έφες Πίλσεν, της Ζαλγκίρις Κάουνας και της Ούνιξ Καζάν.

Στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα έχει κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, με 38% ποσοστό στα τρίποντα και 2,8 ασίστ, ενώ στο EuroCup έχει 14,4 πόντους, με 39,5% στα τρίποντα και 4,1 ασίστ.

Στην τελευταία διοργάνωση, δε, φέτος, έχει, σε τέσσερα ματς, 18,7 πόντους, με 40% στα δίποντα, 47,4% στα τρίποντα, 95,5% στις βολές, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024